beats by dre cheap

Nemate pojma sta ste uradili. Morate biti prisutni da osjetite djeciju radost, morate im vidjeti izraz lica kad djecak shvati da je u paketicu dobio igracku za djevojcice, pa kad mu nadjes novi paketic a on, kao da si mu dao cijeli svijet.

Veceras necu nista pisati. Napravicu galeriju slika i video zapisa, mozda vam uspijem pribliziti koliko ste srece donijeli djeci koja ne traze motore na elektricni pogon, svesku sa odredjenim dizajnom, pernicu sa logom ben10 od 20 maraka ili pozlacenu olovku koja je tu samo da bude pozlacena.

 

Ovako je sve pocelo:

 

 

; a onda se malo pakovalo (do 1 poslije ponoci :)- ali sa takvim elanom... i sa toliko smijeha i zadovoljstva...) Gomila je rasla... I rasla... Toliko da je prvi dan upakovano 206 paketica... A onda najljepsi dio...Vlasenica... 16 paketica... Meni najdraza na svijetu... Cerska... 92 paketica... Oh, pa pogledajte ih samo! Koliko vam je srce blogeri, forumasi, FB, Cazin, Krajina, Dijaspora (sa velikim D, posebno Norveskim), Sarajevo, Mostar, Tuzla, Gradacac, Zenica, Visoko, Ilijas, Konjic, Travnik...? Vidite, gledajte njihove oci! Nisam ja ovo na slici, ovo je efendija, da ne bude zabune, ja sam mLogo zgodniji :)))) ((uf nadam se da efendija ovo nece citati, a on vam je inace dusa od covjeka, tako je mlad, a toliko puno cini da olaksa ljudima zivot) A onda djeca sa podrucja Bratunca, Potocara, Glogove, Srebrenice,... 98 paketica... Necete vjerovati, ali ima jos jos jos... Nastavak slijedi sutra, nakon izvrsene podjele u Domu Bjelave, koji je naknadno ubacen u plan podjele obzirom da ste ove godine "pretjerali" sa uplatama :))))))))))

Sumiranje kompletne akcije ce biti ha dodjem sebi :)

Duh Koji Hoda
http://nunion.blogger.ba
01/09/2011 10:09