beats by dre cheap

Radio Antena

Mozda sam nekad i pisao, ne znam, ali definitivno najomiljeniji radio na svijetu mi je Radio Antenne- Bayern. Ha predjem austrijsku granicu, vrtim kolutic i trazim Radio Antenne. Ono ima njih jos, ali Bayern je definitivno omiljeni, iako svi pustaju istu muziku, razlikuju se samo u sitnim detaljima, ja uvijek pokusavam naci njihovu frekfenciju.

.

I prije desetak dana odjednom skontam da i mi imamo nasu Antenu Sarajevo!!

.

Bio sam odusevljen k'o malo dijete.

. 

Do sad sam vazda vrtio stanice (tipa Bobar radio haha) i nikad nista pametno, sve crna hronika ili reklame, ubitacno skroz, kad "uFatis" neku dobru pjesmu na radio- stanici, to ti je k'o premija. RSG nije los, medjutim i oni ubise reklamama.

.

A saaadddd...

.

Antena Sarajevo je pun pogodak. Nadam se da imaju veze sa orginalnom radio stanicom (po svemu sto sam cuo, izgleda da imaju, rade po licenci ili tako nesto, nisam se bas raspitao), i da nikad nece ubaciti priglupe reklame sa svakodnevnim crnjakom i blesavom muzikom.

.

Sve kontam da u autu pokvarim onaj kolutic da se vise nikad ne moze mijenjati frekfencija.

.

Ono sto je minus je sto Radio Antena Sarajevo ne dodje ni do Visokog, nadam se da ce uskoro nekako pokriti BiH i da se nece ograniciti na KS, bez obzira na naziv.

.

Uglavnom, kad idem na  posao ili negdje na put, uzivam slusati radio, CD-ove brzo preslusam, mada sam nedavno dobio dobre CDove, ali sam ih sve provrtio po pet puta, tako da... vrijeme je za nove :))

.

U svakom slucaju, sretno Antena Sarajevo, da nam dugo dugo svirate :))

 

 

Duh Koji Hoda
http://nunion.blogger.ba
31/12/2012 10:44