beats by dre cheap

Beograd spava

Toplo preporucujem:

NE letite JATovim aviJonom ujutru u sest na liniji Sarajevo- Beograd.

Uh braco draga, hem bruji, hem skripi, hem zvucnici krce, hem... Jos sam sjedio negdje kod onog propelera, sve sam gledao kad ce se otkinuti ili jednostavno prestati raditi :D

.

Ugl, prezivim taj let i doljetim u Beograd nekad malo prije sedam. Slijedeci let tek u 11.55, pa odlucim da malo vidim Beograd kad spava. Vidim kafanu u blizini aerodroma, pa reko da popijem tu kafu, da ne hodam u snu. Kad tamo, ono zatvoreno. Okrenem se i gledam kud bih sad, kad cujem otvaraju se vrata iza i govori djevojka: Ajde bre udji da se ne smrzavas (pad'o snijeg), ali ti ja ne znam napraviti kafu, sad ce kolega. Odmah mi naupadne Martina i kako je testirala pravljenje kafe na meni i pocnem se smijati.

.

Udjem, lociram se (ovo "lociram se" sam cuo od jednog policajca haha), zapalim i gledam kako veju veju pahulje. Kafana se poce puniti, kad odjednom cujem lik govori: ej bre, sto provociras?

. 

Vidim meni govori, ja zin'o u njega, ma sta reko provociram, nisam progovorio??

.

Kaze, a zasto ti je, bre, upaljac SDA?

HAHAHA, omb, stvarno mi je bio predizborni upaljac SDA na stolu, reko bolan otkud ti znas za SDA, zar i vi ovdje imate SDA haha, meni smijesno, mada i nije bas tako zanimljiva situacija.

.

U to dodje konobar i ona cura sto je otvorila, na njega da me ostavi na miru i tako, on jos malo gundjao al' nije vise nista meni govorio.

.

Dino Merlin svira na radiju, SDA upaljac na stolu, kafa i cigare.. ma kud ces bolji ugodjaj haha.

.

Vidim skuplja se policija oko aerodroma, oni specijalci, reko garant neki belaj, ovaj javio da ima SDA upaljac, pa se ocekuju nemiri :p Kad ono nije, na TVu prikazuju nekog princa sto dolazi u drzavnu posjetu, tako da nisam bio kriv za policiju.

.

Posto je snijeg sve vise padao, meni se nije nikud ni islo, toplo mi fino mi, imam 540 dinara, taman reko, moze mi biti do podne.

.

Nekad oko 11 lijeno ustanem i nevoljko krenem prema aJrodromu, pitajuci se kakav li ce sad avion biti....

 

 

Sivo i hladno, brrrrr

 

Da vam docaram kakav je avion bio hahaha

 

E cuj Zemun??

 

Crveni tepih nije bio za mene nego za princa :((

Duh Koji Hoda
http://nunion.blogger.ba
14/01/2013 00:09