beats by dre cheap

Valentinovo

Prvi put cuo za to nekad kad sam imao mozda 15 godina. I to u Sarajevu.

.

Vjerovatno sam prije rata bio premlad da bih trebao znati za to, a mozda se taj zapadnjacki potrosacki mentalitet kroz besmislene praznike nije toliko ni potencirao, pa nismo ni imali to Valentinovo, ili?

.

Uglavnom, kad sam prvi put cuo za toTO, mislio sam da se radi o nekom koncertu grupe Valentino :D Stvarno, mislio sam da je to unikatan naziv necega i da je grupa Valentino jedino sto postoji sa tim nazivom na svijetu :D

 .

Kasnije sam u novinama citao da taj dan proizvede puno vise suza i razocarenja nego ljubavi i zaljubljenosti i da je to samo jedan od onih iskomercijaliziranih potrosackih dana, koji nema veze sa zaljubljenoscu.

.

ZeMske to koriste da se pohvale drugaricama sta su dobile, a muskarci jaranima da su dobili :p

.

Jedino sam ja izgleda jutros ljut, posto mi je inbox pretrpan reklamama firmi koje nude razne poklone za najdraze, od usisivaca, preko serpi, magicnih krpa sa cvjetnim detaljima, raznoraznih vrtnih alatki za cvijece.... Jos kad mi cestitaju "Sretno Valentinovo", sve skacem na stolici od srece sto su mi dali toliko korisnih prijedloga sta bih, kao trebao kupiti. Cuj serpe i usisivace? Krpe sa nacrtanim cvjeticima u cosku, vrtne alatke za cvijece??

.

Majke mi nisu normalni, pitam se koja budala osmisli te reklamne kampanje??

.

Bas me zanima kako reaguju zeMski ljudi kad im neko donese serpu ili magicnu krpu za Valentinovo? Da li bih imao vremena pokazati cvjetic u cosku, prije nego me magicno sastavi krpom ili serpom?? Ne znam eto, ja to ne planiram probati, ali ako neko nasjedne na ove reklame, molim da mi javi reakciju :S

.

Cuj Valentinovo- dan zaljubljenih :D

.

Haj' lijepo se provedite i gledajte sportski program na OBN :p

 

 

Duh Koji Hoda
http://nunion.blogger.ba
14/02/2013 09:42