beats by dre cheap

Upaljac

Nisam odavno bio na mjestima gdje izazi omladina.

.

I veceras idemo s kafe (mjesto gdje izlaze ozbiljniji :p), poce padati kisa, naravno niko nema kisobran, i uletimo u neki City Lounge. Zanimljivo uredjeno mjesto, kad udjes unutra, k'o da nisi u Sarajevu.

.

Krenemo da sjednemo, prileti konobarica, kaze rezervisano (nije nista bilo na stolu- znam citati). E ni to mi se nije desilo od... hmm, ustvari, nikad mi se nije ni desilo.

.

Ja sutim, kaze prijatelj, pa ima li igdje mjesta (stvarno nam se nije hodalo po kisi), kaze ima za sankom, mozete stati ondje u cosak :)

.

Sad se ceka moj odlazak na kisu, ali jok, haj'mo reko za sank.

I tako, bio ja za sankom.

.

Narucim svoje svagdasnje, coca-cola i kafa, kaze nema kafe.

I tako, pio ja kolu bez kafe.

.

Inace, i ova prethodna "kafa" s koje smo otisli pa zaglavili na kisi je bila veoma teska, nije sve islo po planu, tako da mi je stvarno trebala prava kafa.

.

Rijetko se desi da nesto ne ide kako je zamisljeno, jer bude pomno planirano, medjutim, i toga ima, naravno, ali nikad ne razmisljam previse o tome, zapalim cigaru, popijem kafu i napravim novi plan.

Ovaj put nije bilo jebene kafe.

.

Helem nejse.

.

K'o kroz maglu sam registrovao da ima puno omladine, djevojaka i momaka, ali svi sjede odvojeno, cure sa curama- momci sa momcima. Zanimjlivo.

.

I da, sad se sjetih sta sam htio ispricati.

.

Trazi od mene neka cura upaljac, nekako je napravila k'o da joj ja zapalim cigaru, al' meni bilo smijesno da zapalim cigaru nepoznatoj djevojci i pruzim joj upaljac.

.

Nakon dvadesetak minuta opet trazi upaljac i ja joj ka'em, evo ti upaljac, taman imam dva i da'm joj jedan reklamni. Ona se kulturno zahvali , uze onaj upaljac i okrenu mi ledja.

.

Za desetak minuta se opet okrenu i trazi mi... upaljac?!

Reko, bona, pa sad sam ti dao upaljac.

I tako.

Skont'o sam sto cure i momci sjede odvojeno.

.

A ja sam bio u kaficu gdje su mi rekli da je sto rezervisan iako nista nije stajalo na stolu, sjedio sam za sankom, u cosku, pio kolu bez kafe. Novi detalji, nema sta. Bio sam u nepoznatom i zaboravljenom svijetu. Osjecao sam se bas cudno i usamljeno, uopce ne pripadam tu.

Kad krene, krene.

Haha.

  

 

 

 

 

 

Duh Koji Hoda
http://nunion.blogger.ba
14/04/2013 01:26