beats by dre cheap

Internet revolucije

Citajuci sta se sve pise na internetu, covjek bi rek'o da u ovoj drzavi imamo sve same Cegevare.

.

Svi pozivaju na nekakve proteste, lincovanje politicara, razbijanje skupstina i tako.

.

Koja je to buka i galama, djeluje kao da ih ima dva i po miliona.

A u stvarnosti, nigdje ih.

:

.

.

Samo pisu, pisu, pisu...

Anonimno, naravno.

Pa hoce li iko ista uraditi da popravi situaciju?

.

(Za ove koji sad cinicno pomisle: Pa sto ti ne uradis ako si tako pametan?... odgovor: Meni i nije tako lose da bih pravio revolucije :))

.

Jucer nigdje nisam mogao naci cevapa, isao u tri mesare, dva Mercatora i Konzum, nema pa nema. Nestalo. A jedan prije mene sto je bio trazi karton Sarajevske pive. Kaze prodavacica- nema. Kaze ovaj: pa daj one po dva litra: Kaze- nema. Pa kakve ima? Imamo tri limenke Premingera. Haha.

.

Uglavnom, skont'o sam da cu napraviti kakve internet stranice gdje mogu pisati i dopustiti komentare, ima stvari gdje me zanima vase misljenje. Nekako bih bas volio da skontam koje su lose a koje (eventualno) dobre stvari u BiH, ali konkretno, ne da se pise o tome kolika je kome glava, a ja napisao nesto o Bh Telecomu. Sto je jedan od razloga zatvorenih komentara na blogu. U principu, ne postoji komentar koji bih ja zabranio ili obrisao a da je vezan za temu. Medjutim, ne ide, probao sam. Onda me prozivaju kako ne dam da mi neko kaze kontra- misljenje... A to s tim nema veze, al' haj'. Vama cu prepustiti naziv stranice :p

.

Dje se kupuju te internet stranice? :D

.

Duh Koji Hoda
http://nunion.blogger.ba
15/04/2013 09:15