beats by dre cheap

Web site

Nedavno sam pisao nesto o kupovini nekakvih internet stranica.

Pa sam sa prijateljima i nekim blogerima razgovarao oko naziva, tematike, izgleda,... bla bla

Pricali smo malo i oko toga sto mi to uopce treba, ima li kakav odredjen cilj i tako to.

.

Pa sam nesto razmisljao, ovaj blogger mi je donio puno lijepih stvari, jako interesantnih poznanstava, akcija o kojima je bilo govora na ovom blogu a i onih koje nisu spominjane, puno smijeha i zanimljivih druzenja.

.

Bilo je i losih iskustava, ali to je bas zanemarivo, ako bih to izrazio u procentima bio bi omjer 98%/2%, u korist dobrih iskustava, naravno.

.

Vjerovatno postoji veci procenat onih kojima i nisam bas u srcu (da ne kazem da me mrze, nekako je to prejaka rijec, ali je ne iskljucujem), medjutim s njima i nemam bas neku komunikaciju jer nema svrhe, posto im nikad nista nisam ucinio, ne vole me iz svojih nekih razloga, sto ne znaci da ne znam da je to tako.

Samo mi nije jasno, sto uopce ulaze na blog, al' haj'.

 

Uglavnom, daleko iznad su pozitivni ljudi i pozitivni dogadjaji vezani za blog, tako da nemam nikakvog prava da se zalim :D

.

Zasto onda posebna web stranica?

.

Zato sto to ne znaci da cu prestati pisati blog, on ce ostati kakav jeste.

.

Samo jedna stavka je presudila oko ove stranice, a to su uslovi i pravila koristenja blogger.ba. Daleko od toga da su pravila i uslovi losi, ali ja jednostavno volim krsiti pravila, uzivam u tome, ali ne volim to raditi u tudjoj avliji.

.

To je jedini validan razlog, ostalo su sve izgovori.

.

Kad smo poceli razgovarati oko naziva, svi su se slozili da to mora biti provokativan i egocentrican naziv, i ja sam u prvi mah bio ljut sto mi tako nabise na nos kakav sam, ali kad su poceli padati prijedlozi, svi smo umirali od smijeha :D

.

Doduse, falila mi je jedna posebna osoba i misljenje oko ovoga, al' jbg, ne mo's imat' sve... Dovoljno je sto znam da bih imao podrsku, bez obzira kakve ludosti izvodio, tako da je to sasvim dovoljno.

.

Helem, zanimljiv prijedlog za naziv je dosao, ni manje ni vise, nego iz Trebinja. Egocentrican do neba, ali zanimljiv iz drugih razloga, tako da je plebiscitarno prihvacen :p Mislim da ce ostati, ovi sto me ne vole imace razlog da me jos vise ne vole, a ovi drugi ce se nasmijati i shvatiti poentu.

.

Da li trebam podrsku... Paaa... ne trebam. Ja sam Ra, sve mogu sam.

(Ohhh kako ovako, ne mogu si pomoci, bas volim provocirati i izazivati :D)

.

Dakle, naziv stranice prepusten prijateljima, dizajn blogerima, placanje sponzorima (malo sutra), a moje je samo da svrljam.

.

Zanimljivo :)

 

Duh Koji Hoda
http://nunion.blogger.ba
20/04/2013 23:53