beats by dre cheap

www.revolution-agent.org

E kod mene bas nikako nekakav normalan naziv necega.

Tako i ovaj put. Egocentrican i precijenjen naziv stranice.

 

Ako me to pravda, nije moja ideja, ali ne pravda, mogao sam smisliti nesto drugo. Ipak, svidja mi se. A ja uvijek radim ono sto mi se svidja i ne pratim bas kako je drugima zbog toga.

.

U posljednje vrijeme donosim, blago receno, cudne odluke.

.

Nesto sve mislim da su pogresne a ipak ih donosim. Vjerovatno zato sto iz ove pozicije uopce ne mogu sagledati posljedice, ne zato sto ne vidim, nego zato sto sam tvrdoglav do neba.

.

Napravio sam i tu web stranicu, bolje receno napravljena je od strane jednog blogera, ako vam se ne svidja dizajn, on je kriv :p

.

Jedino sto sam ja zelio je jedna slika koju sam htio ukomponirat' u naslovnicu, idealno bi se uklopila u danasnje vrijeme i nacin na koji vidimo svijet, slusamo sta drugi kazu i koristimo nasu slobodu govora, ali je slika nazalost privatna, a nigdje da nadjem slicnu na netu. Sta's kad je jedinstvena i neponovljiva.

.

Sto se tekstova tice, ja cu svrljati, a isto tako volio bih da neki blogeri ponesto napisu, ima ih nekoliko cije bih tekstove volio vidjeti, ali to ce zavisiti od njh.

Za komentarisanje ce biti potrebna registracija, al' nema nikakvog popunjavanja nicega, samo nick i mail, tako da je to prihvatljivo, ja mislim.

.

Blog ne planiram prestati pisati, on je opet nesto posebno, a odvojena stranica je samo jedan od onih cudnih poteza koji i nemaju bas puno smisla, ali su mi ipak dragi, u neku ruku.

.

Uglavnom:

Ehlen ve sehlen, dobro dosli :)

 www.revolution-agent.org

 

 

 

 

 

 

Duh Koji Hoda
http://nunion.blogger.ba
30/04/2013 12:19