beats by dre cheap

Djevojke su u Njemackoj cule da ove nase vehabije znaju biti agresivni :D

http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika/muskarac-verbalno-napao-mlade-sarajke-jer-hodaju-u-sorcu-za-ramazan/130723024


Ma kako bas na nju naleti i zeznu joj godisnji :(

A jos imala zatvorenu kosulju :D



Meni je ovo skroz smijesno, "cuj: ...covjek s bradom, ocito vehabija..." :D
Djevojke nisu otisle u PU Centar, strahujuci za vlasitu sigurnost?!
Haj sto imamo zeznute vehabije, ali sto nam je policija zeznuta....


Citajuci ovaj tekst, ziv se isprepadah gdje zivim. Da sam stranac ili turist koji zna nesto malo bosanskog, vjerovao bih da se nalazim medju barbarima nekoliko stoljeca unazad, koji me ganjaju okolo da me pojedu za dorucak???


Vjerovatno cemo uskoro imati agencijsku vijest o teroristickom napadu vehabija u sarajevu na svabice u sorcevima :S

Zaista nijednom jos nijednom nisam sreo vehabiju koji bi bio spreman da otvori staklo u auta i dobacivati djevojkama u sorcevima! Vecina koje znam ne gledaju okolo, nego gledaju svoga posla, ako ti se i obrati, rijetko to cini agresivno.


Cak nikad nisam ni vidio vjerodostojnu vijest sa imenom i prezimenom napadaca i napadnute, uvijek je nekako sve uvijeno, negdje neki UFO sletio, izas'o lik s bradom nepoznate marke i nacije, garant vehabija, i napao jednu u sorcu sa zatvorenom kosuljom, ime i prezime poznato redakciji u cilju zastite mlade dame od grozne policije? WTF!!! Kakvu sliku bre saljete o ovom gradu??

Ojjj titttooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!


A dajte, ne sikirajte se vi u sorcevima, vehabije su skkrrrooozzz u manjini, mi ostali vas bas volimo u sorcevima. Mozete hodati cak i bez sorceva, nece nam smetat. Ako vas budu dirali grozni policajci i vehabije, slobodno recite nama, naje... su.


Grrr. Koja glupost!

Dok su svi turisti i gosti odusevljeni Sarajevom i nemaju haman pa nikakvih prituzbi, mi sami sebe kopamo pricama o vehabijama i djevojkama u sorcevima!


A sad, ozbiljno:

Volio bih da Klix.ba, posto oni imaju podatke, kontaktira doticne djevojke i prenese im kako sam ja, Ra, spreman da ih zastitim i od policije i od vehabije, ako ih je strah za vlastitu sigurnost, ja cu im osigurati i platiti advokate, osigurati i platiti transport do policijske stanice Centar, da budu non stop pod nadzorom advokata u cijem ce prisustvu izvrsiti prijavu lica koje ih je uznemiravalo.

DANAS, SAD, I ODMAH.

Takodjer, zamolio bih eventualne ocevice dogadjaja, posto se u tekstu navodi kako ih je bilo puno okolo, da me kontaktiraju na mail ra.blog.sa@gmail.com, ovakve stvari ne treba dopustiti.

Ako se pokaze tacnim to sto su djevojke ispricale, obecavam da cu se potruditi da doticni vehabija nikad vise ne progovori.

Pogotovo ne mojim dragim djevojkama u sorcevima.

Uopce se ne salim, spreman sam potrositi koliko treba, da djevojke sluzbeno podnesu prijavu.


Izvolite.

Da ne tvrdite kasnije kako ste jadnice u Sarajevu bile prepustene same sebi, na milost i nemilost vehabija i policije.












Duh Koji Hoda
http://nunion.blogger.ba
23/07/2013 12:44