beats by dre cheap

Operacija "Paketici"

Ovih dana sam toliko zauzet paketicima, da naprosto ne stizem napisati nista zivo.


A toliko toga bih htio nasvrljati, da ne zaboravim.
Internet sve pamti.


Uglavnom, operacija "Paketici" tece savrseno, pisao ja na blogu ili ne.
U principu, premasilo je sva ocekivanja.


Kad smo krenuli sa ovom akcijom, racunao sam na cca 3.000,00KM i u skladu s tim je napravljen plan utroska sredstava i mjesta gdje ce se paketici dijeliti.


Ali, kako to obicno biva, umijesaju se neke blogerke sa svojim jaranicama neblogerkama i smisle plan i program prikupljanja stvari ispred trznih centara.


Danas su iskusale srecu i uspjele prikupiti 516.65KM, 112 cokolada i cokoladica, puno keksova, smokija, grisinija, sokica.... Ja sam naprosto odusevljen sa koliko elana narod pristupa ovakvim stvarima.


Sa danasnjim danom prikupili smo 3.209,15KM!

Keš.


+ sveske, olovke, gumice, ono za ostrenje olovaka (da me ubijete ne mogu se sjetiti kako se zove, spavam sa 90% tijela), sokova, cokolada, smokija, grisinija... uglavnom dovoljno stvari za otprilike 40 paketica.


Ukoliko nastavimo ovim tempom, imacemo preko 300 paketica, dakle opet vise nego posljednji put (ocu reci, svaki put bude vise za makar 50 paketica), sto djeluje nemoguce za 8 dana. Bar meni.


Samo da vam kazem da su volonterke sutra u Konzumu/BBI, a u utorak u Bingo/Hadzici, tako da i tu mozete prosetati i kupiti ponesto (predlazem da to bude grisini, smoki, igracke... tj. stvari na koje vrucina ne utice, jer cemo uskoro imati problem sa cokoladicama i slicnim stvarima, frizider u Svitanju i nije bas toliko veliki :)))


Da vam kazem HVALA, ne znam da li to sta pomaze, ali mislim da ce slike i snimci sa podjele biti dovoljna statisfakcija za vase ustupanje materijalnih dobara :)


Htio sam staviti slike od danasnje akcije, medjutim jos ih nisam dobio na mail, tako da cete morati pricekati, ja sad vise ne mogu da drzim oci otvorene.


Laku noc, ili kako neki kazu HAIRLI SPAVANJE :)))))))))))

Duh Koji Hoda
http://nunion.blogger.ba
04/08/2013 03:30