beats by dre cheap

Predlazem Upravi Bingo Tuzla da Nerki poveca platu makar 10% :)))

Sinoc je bilo skroz zanimljivo, krenuli smo sa razvrstavanjem artikala koji su pristigli putem dijela akcije spomenute blogerke i njenih neblogerki.

 

I hajde, reko, Emiin, Tramvaj i ja cemo biti dovoljni za jucer (u medjuvremenu troje zvalo i pitalo treba'l sta, ja sve govorio jok, gdje cete po ovoj vrucini)

 

Uglavnom, nakon sto su djevojke odradile fantastican posao, mi ovi ozbiljniji smo trebali to razvrstati i vidjeti na cemu smo i sta nam fali za danas.

 

Vazdan smo proveli na telefonu sa Bingo Tuzla (tamo ima Nerka, fantasticno zeMsko, ostala je jucer pola sata duze na poslu da bi se mogla usaglasiti sa mojim izmjenama i dopunama paketica svakih deset minuta, i nijedan jedini put nije izgubila zivce, skroz ljubazno je prihvatala izmjene i nije joj bilo tesko zivkati po poslovnicama da nam prikupe sve sto smo nabrojali. Hvala Nerka :)) 

 

Helem, dogovorimo nas trojica da se nadjemo navecer u 21:30 da idemo u Svitanje raditi sta korisno, jer ranije nikako nismo stigli. Onda je Emiin javio da ce kasniti i da dolazi u 22h, haj' reko ok, Tramvaj i ja cemo poceti pomalo to deverati

 

Medjutim, mi smo malo pomalo poceli pravo raditi i razvrstavati artikle, usput zivkajuci Emiina, gdje li je sta li je, al' kralj se ne javlja na mob :D

 

Dosli do jedne kesice na kojoj je pisalo Kras, a unutra neki cokoladni prah.

 

Pita Tramvaj: Gdje cemo ovo, a posto nismo znali sta je to, reko de ostavi ovdje, sta seljaci znaju sta je to, dok oni skontaju cemu sluzi proce mu rok :p

 

(da neki ne bi pogresno razumjeli, i ja sam taman iz mjesta gdje ce paketici zavrsiti, prije nego sto pocnete galamiti sto ih oznacavam kao seljake)

 

Kasnije je Emiin prokomentarisao kako je to mozda neko sjeme za sijanje, npr. sjeme za cokoladu :D Kaze vidio negdje u prodavnici Kraš cokoladu :D

.

Uglavnom, zavrsili mi, i zovemo onog' da vidimo da se nesto nije desilo, al' dzaba, on se ne javlja pa ne javlja. 

.

Tek nekad oko 23:30 zove i kaze: Haj' otkljucaj i ne pitaj hehe

.

Normalno, mi smo ga provocirali, al' nam nije htio reci :(

.

Kako god, sve je pripremljeno za vecerasnju kupovinu i pakovanje, idemo u Bingo Hadzici pa onda nazad u prostorije Svitanja. Kontamo da do 21h mozemo zavrsiti sa kupovinom, a od 22h do daljnjeg pakovanje.

.

Pozelite nam srecu, mozda ce nam trebat' :p

.

Eo vam i dan u slikama :p

 

 

Duh Koji Hoda
http://nunion.blogger.ba
06/08/2013 15:19