beats by dre cheap

Zbog tisine se ide u pakao

Prokleti bili svi koji su podigli svoj glas protiv Erdoganovih vodenih topova i suzavca,
a danas sute kad vojska u Egiptu ubija stotine civila dnevno.


Prokleta bila svaka njihova rijec, napisana i izgovorena u toboznjem promovisanju tolerancije, slobode govora i ljudskih prava u Turskoj.Gdje vam je sad demokratija i demokratski principi, gdje su vam sad ljudske slobode, maskote, jebene zene u crvenom, srceparajuce price o bullshit vjencanjima pod kisom vodenih topova i policijskog suzavca koji ubija slobodu?


Gdje su vam inicijative podrske, demonstracije ispred BBI, blogovi, statusi, tvitovi i bogovi mira i jednakosti?


Gdje ste slobodoumni ljudi, gdje su vam vasi svjetonazori i svjetionici?


Sta rade vasi slobodarski mediji, vijeca sigurnosti, instituti mira, napredne vojske koje stite civile o rezima i diktatora, drustvene mreze koje pokrecu revolucije, ruzicaste, lile, plave, crvene,...?


Sutite?


Prokleta da je vasa tisina.


Vi, koji ste i jedno slovo podrske uputili demonstrantima na Taksimu, a danas sutitie, znajte da nemate mozak, nemate pamet, nemate vlastitu misao, obicni ste kreteni zakrzljalih mozgova, a smatrate da ste napredni, liberalni i slobodni.


Vasa sloboda prestaje kad iskljucite TV, vasa napredna misao se gubi kad kliknete na X u cosku, vasa mudrost se gasi kad nestane baterije na iPhone.


Koji ste vi idioti.


Toliko veliki idioti da se mora izmisliti nova rijec za vas.
Toliko ste glupi da se treba redefinisati pojam "glup".
Toliko ste zaostali da su slonovi u Indiji stvorenja sa natprosjecnom inteligencijom u odnosu na vas.Cekam vas u paklu, da vam nesto sapnem.


Duh Koji Hoda
http://nunion.blogger.ba
15/08/2013 22:28