beats by dre cheap

Milioner

Bio jedan lik koji je preko interneta nas'o "curu".

.

Uglavnom, prica je da ona ima puno para, i da zeli da mu posalje ovdje u ovu nasu Bosnu, da i on malo bude hadzija.

.

.

Da skratim, on njenom advokatu treba poslati 1.300,00EUR, za neke njegove troskove, posto iznos koji ona njemu treba poslati izlazi iz okvira normalnog (milion maraka).

.

Eh sad, dzaba ljudima objasnjavati da je to obicna prevara, i da ona moze odbiti od tog miliona za troskove, jok, on navro da posalje i tacka.

.

I sve misli da je kolega, koji ga uvjerava kako od miliona nema nista, samo ljubomoran i da mu je krivo sto on nema curu milionerku.

.

I kolegi pukne film, kaze OK, salji, sta me briga.

.

Helem, smijesno je bilo sto se troskovi za advokata uplacuju u BURUNDI, nekakvom Princ Mbeti Clementu, advokatu :D

.

I dzaba sto je cura iz Engleske a advokat iz BurundIJA, ne'mos ti objasniti...

.

Eh sad, otis'o klijent (koji je ostao bez 1.300,00EUR + troskovi slanja Western uniona), i mi onda uzeli zamisljati sta se desava u momentu kad "legnu" pare iz Bosne.... :D

.

Posto ce "advokat" tamo biti isplacen sa 2.764.554,89 para (godisnja zarada je tamo negdje oko 300 maraka), skontamo mi kako su sad tamo svi skocili, zovu trezor centralne banke Burundi, daj salji pare, zovi vojnu pratnju, helikoptere, valja to transportovat'.

.

Onaj "advokat" vjerovatno natak'o rejban cvike, puca iz kalasnjikova u zrak, namontir'o zlatne zube, a okolo domoroci skacu i vriste od srece sto imaju milione, cijela drzava na nogama, nacionalni praznik, cure, posto nemaju grudnjake da bacaju, skacu mu u krilo, predsjednik drzave dolazi da i on prisustvuje slavlju milionera, kolone zapreznih kola na ulicama sviraju i slave, k'o da su se plasirali u Brazil...

.

Uglavnom, gospodin Mbeta, advokat, sa rejban cvikama i kalasnjikovom, postade milioner, kupi sebi privatnu vojsku i zarati sa Ruandom, a Bosanac ostade... (dodajte po zelji)

.

Eh sto su ti pare.

.

Ne mogu da vjerujem :S

 

Duh Koji Hoda
http://nunion.blogger.ba
04/11/2013 11:27