beats by dre cheap

Rezime

Sutra planiram u Krajinu, zelim cuti njihovo misljenje, nije tajna da njih smatram jako posebnim ljudima, i da je vazno imati njihovu potporu. S tim da bi im ja potporu i uzvratio, za razliku od ovih danasnjih...

 

Ne znam tacno koga cu sve sresti, ali znam da ce biti odlicno, kao i uvijek :))

Nadam se da nece snijeg zapadati k'o prosli put :D 

O tome cu vam vec pricati.

 

Da mi rezimiramo demonstracije (ono sto je ostalo od njih)...

 

Zakljucili smo da iza nasilja na demonstracijama stoji Radoncic (tacka). Nisu tuzlaci niti sarajlije, nisu ni huligani ni navijaci. Nego Radoncicevi placenici. Pretpostavljam da je plan napada na Predsjednistvo izradjen odmah nakon neuspjeha rijaliti soua sa Budimirom.

 

Previse je dokaza da bi se to moglo ignorisati, a vidim i da su SDA i SDP krenuli na njega. Do sad to nisu ucinili jer su bili vezani poslovno- kriminalnim vezama, medjutim, hocu da vjerujem da su skontali da je Radoncic opasniji po drzavu nego svi njihovi vlastiti lopovluci. Ili su dosli do zida kad je biti ili ne biti. Ili oni u zatvor ili Radoncic. Svejedno. Bitno je da se ukloni. SDA ga je napravila, nek' ga oni i maknu. Kad su glupi.

 

Bilo je i vrijeme, jer mi je puna kapa od instant multimilionera slusat' o lopovluku i kriminalu. Jer, ako je sve zaradio kao sto prica, ispade da smo u nasoj zemlji (dakle, cijela drzava, ne samo kantoni sa bosnjackom vecinom, koji su inace korisnici njegovih "usluga") vise kupovali avaz nego hljeb, eurokrem i cigare sve skupa i zajedno.

 

"Neimara" treba sto prije ukloniti, i to jos nije jasno samo budalama. Ovi ostali politicari su samo sitni lopovi, mislim da oni svi zajedno nisu uspjeli nastetiti drzavi koliko ovaj "neimar".

 

A i dosadilo mi je slusati kako se hvali novim fondom rijeci koje je nauciJo posljednjih godina, tipa: antikorupcijski cunami, sistemska korupcija, politicka ubistva, iiii... pa i nema vise... to je to.

 

Predlazem tuki Jasmili da mu kaze onu poznatu... :)

 

 

 

Duh Koji Hoda
http://nunion.blogger.ba
14/02/2014 12:55